Forsåker Vårdcentral & BVC i Mölndal

Gott nytt år önskar Forsåker Vårdcentral!

Årets slut närmar sig och vi önskar alla en stämningsfull och fridfull helg med hopp om ett nytt år fyllt av hälsa och glädje!

Gott nytt år önskar personalen på Forsåker Vårdcentral & BVC!

Året som gått har varit händelserikt för Forsåker Vårdcentral & BVC. Vi har vuxit till idag 2800 listade patienter. För att möta det ökade behovet har vi anställt ytterligare specialistsköterskor och läkare. Vår överviktsmottagning är uppskattad och en mindre enkät på 20 patienter visar en samlad viktnedgång på 148 kg. BVC växer och Ann-Sofie har flera föräldragrupper i gång samtidigt. Vår psykolog Ida är fullbokad och vi har fått tillskott av en psykoterapeut som heter Anna. Vi håller fortsatt god tillgänglighet och har korta väntetider. Vår digitala plattform har under året hanterat 12 710 ärenden och patientnöjdheten är där 3,95/4. Vad gäller planerade besök gläder vi oss åt att uppnå en kontinuitet på 88%. Vid akuta besök kan man få träffa andra läkare än sin egna. Vi gläder oss också åt fina värden avseende diabetesvård och blodtrycksvård.  

Tittar vi framåt mot det nya året ser vi fram emot att fortsätta vår resa att erbjuda er bästa möjliga vård på smartast möjliga sätt. NI får gärna höra av er med goda idéer och önskemål. Renovering pågår för fullt och nya rehabmottagningen kommer öppna under våren. Vi är tacksamma för ert förtroende och hoppas på ett gott nytt år!

Välkomna!

Med varma och vänliga hälsningar,
Forsåker Vårdcentral & BVC

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev om du vill få utskick om nyheter, samhällsviktig information eller vaccinationer.