Forsåker Vårdcentral & BVC i Mölndal

Forsåker firar 3000!

För 499 dagar sedan så öppnades dörrarna till Forsåker Vårdcentral. Idag firar vi att 3000 patienter har listat sig och givit oss förtroendet. Vi är glada och stolta över var vi är, hur mycket vi lärt oss och hur sammansvetsade vi är som grupp.

Vi fortsätter framåt och utvecklar vår verksamhet. En glad nyhet är att vi har fått en hyresgäst i lokalen, ÖNH-läkare Ingrid Näslund. Ingrid är en uppskattad och erfaren läkare som erbjuder hjälp inom öron-, näsa- och hals. Exempel är snarkning, allergier, yrsel med mera.

Tårta 3000 listade patienter på Forsåker Vårdcentral & BVC

Vår BVC, äldremottagning och överviktsmottagning är exempel på mottagningar som vi på vårdcentralen erbjuder som är uppskattade. Som stöd för vår psykolog kan vi nu även erbjuda KBT via internet. Det har visat sig ge lika god effekt som vanlig KBT för rätt patientgrupp. Vi fortsätter växa och för närvarande pågår en renovering i lokalerna. Vi beklagar allt oljud men ser fram emot att ha flera mottagningsrum att arbeta i. Dessutom pågår arbete med utformningen av vår rehab för fullt. Vi planerar att öppna i april och återkommer med datum för invigning. Då kommer vi även kunna erbjuda hjälp av sjukgymnaster och arbetsterapeut.

Till sist vill vi även slå ett slag för vår nya webisda där vi lagt in egenvårdsråd. Läs gärna igenom, där är fullt av goda råd. Vi är tacksamma för ert förtroende.  

Varmt välkomna!

 

Med vänliga hälsningar,

Forsåker Vårdcentral & BVC

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev om du vill få utskick om nyheter, samhällsviktig information eller vaccinationer.